jobb, jobb...dåliga dagar....svek......mår skit.....

publicerat i Allmänt;
Haft 2 riktig dåliga dagar nu...mår skit kan jag säga....och hälsan är inte heller på topp just nu....men varför ska jag berätta de...ändå ingen som frågar om hur jag mår osv....
Varit uppe sen 7 imorse, ikväll ska jag bita ihop och jobba i flera timmar....tur man kan lägga jobbtiderna som man själv vill ha dom...
Nu har jag iallafall skrivit på uppsägningspapprerna från ISS och skickat iväg dom....
Visst, de är pengar som kmr in på mitten av månaden, MEN alldeles för lite och vill man tar ledig dagen innan, som hon sa att de går bra, så får man bara utskällningar. Klart...ja ok de ska vara rent, men hallå? Är ju inte de viktigaste jobbet heller?!!! Dom brukar säga för sent att dom inte har nån bil till jörn. Om jag säger till en dag innan, eller kl 5på morgonen, visst fan borde dom kunna organisera nå!!! Nåja. Snart har jag lugn å ro och slipper kliva upp 7 för att jobba en halvtimme där man inte hinner med extra önskningar! Dom gnäller tom då man ska på af, då jag skulle underskriva för nystartsjobbet. Hon sa " de tar nog inte så lång tid där, du kan ju städa sen då apoteket är stängt" haha visst. Hade en tid mellen 13-15, ja då hinn man ju med bussen. Och hur länge satt jag där? 4h !!!
Förbannat man ändå kan blir...men ändå...hon var en ganska trevlig chef tyckte jag.
 
NU är de rent hemma iallafall också för det är kallt ute, då tänkte jag nu jävla kör vi med städningen hemma .
Visst vi städar också då de är fint väder...men då delar vi upp de ist. Vi tycker om att dela upp de på en vecka...då har man inte allting på en dag sen...livet är för kort för att sitta inne, städa hela dagen osv....jag vill ut och uppleva saker och ting, man är ju ändå ung än :)
 
 
 
Nu hade man då kaffé besök, lilla chrille var här. Vi ska kanske ut i skogen en sväng imorgon med hunden på lite träning....får se hur de går....och imorgon kväll äre bara att slappna av och ta de lugnt...kanske fara å kolla i österjörn om de är nån majbrasa....
 
Jaja....ska vila en stund innan jag far på jobbet.
Min man har jobbintervju på fredag, får se hur de gå..... bara å hålla tummarna ! <3
 
 
 

27april2014

publicerat i Allmänt;
Inatt hade vi Diesel här , gick bra men ändå inte bra...nästan gång får jessi och jocke sover över...:)
Idag har vi grillat och lekt lek, jätte roligt...tjejerna vann 3 ggr :) haa !!! :D
sen for vi ut på en promenad upp på berget.
 
 
 
nu ska jag strax duscha och mysa ner mig i soffan <3

Hej och ho....vilken bra dag vi har faft :)

publicerat i Allmänt;
Först var jag och jobbade från 8- 13.30....sen for vi till stan, handlade, åt middag hos kinesen ovanför H&M , köpt foundation på Åhlens...The Body Shop hade tyvärr stängt... Roligt vare :)
Sen köpte vi solarljus på Jula idag och en ny lina till Honey...men den gick sönder direkt..tur att jessi och jocke ska till stan imorgon...dom ska till jessis syrra för att festa lite , så då är dom så snälla och köper en annan lina till oss :) <3 sen fick hon en aktiveringsboll där man ska ha godis i...men hon verkar inte de minsta intresserad....men hon lär sig nog :)
 
 
 
 
vackra moln på hemvägen <3
 
 
så mysigt med solarljus ju <3
 
 
 
 
NU ska jag kolla lite på tv och sen sova :) Imorgon kväll ska jag städa vårdcentralen och strukton...+ att Diesel ska vara här :) spännande :)
 
God natt mina goingar <3