Yesterday and TOOOOODAAAAY :)

publicerat i Allmänt;
Länge hade vi pratad med våra kompisarm i veckor asså, om att dom skulle vilja kmr på besök till sverige....jag har aldrig trodd...att...för det första...såna vänner finns kvar, som hade viljan att resa sååå långt för oss...efter att vi inte har setts i över 4 år.....och att det verkligen var sant.... Fortfarande känns det som den dröm.
Men igår kom dom, och jag är överlycklig. Fast hans nyblivna fru, kände vi ej innan, men jag tycker om hon redan nu :)  Strax ska jag fara å jobba, tyvärr, men jobb är jobb, men senare ska vi fara till stan, Chrille och Adrian är me också, så jag kmr att må så gött av att ha alla runt omkring mig <3 Handla lite gran det ska vi, och sen ska vi heja på skelleftå aik ;)
 
 
Ha en så trevlig dag allihopa :)
 
 
 

26 december 2014

publicerat i Allmänt;
Haft jätte kul igår kväll och även idag. Sett på hockeymatchen, åt go mat- hare och imorgon ska vi kanske ut å leka igen :)
Nu är nyårsaftonen också planerad :)
På måndag ska vi till stan, köpa allt vi behöver och jag ska titta efter ett fodral till min nya mobil, som hooooooppas kmr snart :)
 
 
Finaste <3
 
 
så sant !!!
 
 
Nä, nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund, sen ska jag nog ta å sova :)
 

25/12-14

publicerat i Allmänt;
Haft det jätte trevligt igår.  Drack glögg, åt chokladmousse med vaniljsås och fick fina julklappar tex en ny halsduk som är jätte mjuk och varm och en Muffin & Cupcake Maker av chrille :)
 
Sen har min man beställt en ny mobil åt mig. Sony xperia z3 , hoppas att den kmr snart :)
 
denna mobil har jag just nu, men den börjar vara trög. Funkar, men trööög. Vill jag splear musik, funkar det bara ibland, eller så repeterar sig låtarna hela tiden, kanske int så bra då jag ska fara ut å träna igen snart. Och vattentålig är den int heller nå längre.
 
 
Min man fick ett par jobbahandskar, ett par som han kan ha på fritiden och ett skruvmejselset och duschgel + deo från axe gold temptation. :) han har snart födelsedag, då få han en till present :)
Förresten, några dagar innan fick vi en "ny soffa". Vi fick chrilles, och han fick en annan gratis :)
 
Vi beklagar sorgen <3, även om vi inte är kompisar nå längre. Tragiskt att sånt sker en dag innan jul .
 
NU ska vi se vad som händer mer idag, haft kaffe besök av jimmy och tina, då fick dom sina julklappar och snart ska vi umgås med chrille och adrian igen :)
Just nu ska jag bara ta de lugnt, kanske äta lite middag.
 
Ha en fortsatt trevlig dag <3